Heerlijk uit eten bij Restaurant Bon ReposCulinair genieten in Noorbeek

Reserveer een tafel

Restaurant Bon Repos in Noorbeek

Geniet van de meest diverse gerechten bij Fletcher Restaurant Bon Repos. In het à la carte restaurant kunt u heerlijk dineren en tegelijkertijd het schitterende uitzicht over het Noordal bewonderen. Wij serveren gerechten die zoveel mogelijk worden bereid met streekgebonden producten. Het restaurant in Noorbeek is de ideale locatie wanneer u op zoek bent naar een gezellige eetgelegenheid.

Unieke smaakbeleving

Restaurant Bon Repos bereidt de meest smaakvolle gerechten voor de meest unieke smaakbeleving. U heeft de keuze uit voortreffelijke voor-, hoofd-, en nagerechten. Geniet bijvoorbeeld van een rundercarpaccio geserveerd met rucola, pijnboompitten, ambachtelijke pesto en Grana Padano als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u smakelijk genieten van zoervleisj, het huisgemaakte stoofvlees op Limburgse traditionele wijze. Ter afsluiting kunt u genieten van een van onze verrukkelijke desserts. Tijdens uw verblijf in Noorbeek zal het u aan niets ontbreken.

Bar en terras

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos beschikt over een knus en gezellige bar. Geniet van een heerlijk drankje in onze lounge. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras genieten van een verse kop koffie en een stukje echte Limburgse vlaai. Het buitenterras heeft een schitterende uitkijk over de rustgevende Noordal.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt: 08:00 - 10:00 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:00 uur

Acties & Evenementen


 

 

 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €22,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Wandeldeal - €12,95 p.p.
Zin om een fijne wandeling te maken? Geniet eerst van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stukje appelgebak met slagroom, waarna u een mooie wandeling gaat maken. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van een Fletcher’s 12-uurtje bestaande uit een vers bereid kopje soep, een ambachtelijke kroket op brood en een uitsmijter met kaas.

Reserveren? Bel 043 - 457 13 38 of mail naar info@hotelbonrepos.nl.

 

 

Kennismakingslunch - €9,95 p.p.

Tot en met 31 maart
Tot en met 31 maart kunt u komen genieten van onze kennismakingslunch. U kunt kiezen tussen de Clubsandwich en het Fletcher's 12-uurtje, bestaande uit een kopje soep, een broodje kroket en een uitsmijter met kaas. De Kennismakingslunch is inclusief een kop koffie of thee.

Reserveren? Bel 043 - 457 13 38 of mail naar info@hotelbonrepos.nl.

 

​​

3-gangen Kennismakingsdiner - €25,- p.p.

Tot en met 31 maart
Kom genieten van ons 3-gangen Kenninsmakingsdiner. Als voorgerecht kunt u kiezen uit een tomatensoep en een bospaddenstoelensoep. Voor het hoofdgerecht bestaat de keuze uit een schnitzel, zuurvlees, vakenshaas of kabeljauw en als nagerecht krijgt u een Dame Blanche.

Reserveren? Bel 043 - 457 13 38 of mail naar info@hotelbonrepos.nl.

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.