Hotel-Restaurant Bon Repos in NoorbeekGelegen in Zuid-Limburg, nabij het drielandenpunt

Gastvrij hotel in Noorbeek

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. In het mooie Zuid-Limburgse plaatsje Noorbeek ligt Hotel-Restaurant Bon Repos. De omgeving is rijk aan heuvels en valleien, waar u optimaal kunt genieten door de oase aan rust. Het hotel in Noorbeek is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg in eigen land!

  • Hotel gelegen nabij het Drielandenpunt
  • Rustgevende omgeving
  • Restaurant met uitzicht over het Noordal
  • Gelegen tussen de heuvels en valleien van Limburg


Rustgevende omgeving

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos beschikt over alle benodigdheden om uw vakantie of weekendje weg te laten slagen. Noorbeek is het meest traditierijke dorpje van Zuid-Limburg. De prachtige omgeving van Noorbeek is ideaal voor fiets- en wandelroutes. U wandelt vanuit onze tuin direct via diverse wandelpaden het natuurgebied van het Noordal binnen. De omgeving van het Limburgse dorp Noorbeek heeft nog veel meer te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de mergelgrotten van Valkenburg, het Drielandenpunt of de stad Maastricht.

Bent u op zoek naar een geschikte zakelijke overnachting? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos bent u hiervoor aan het juiste adres. Hotel Bon Repos biedt daarnaast ook teambuildings activiteiten aan met alle benodigdheden. Noorbeek is de ideale locatie om met uw gezelschap diverse activiteiten te verrichten. Verken bijvoorbeeld de omgeving met een GPS-tocht of fiets met ze allen over de Cauberg in Valkenburg.

Heerlijk verblijf in Zuid-Limburg

Het hotel in Noorbeek biedt verschillende faciliteiten waar u tijdens uw overnachting van kunt genieten. Na alle vermakelijke activiteiten kunt u heerlijk genieten in ons à la carte restaurant met streekgebonden producten. U kunt ook aanschuiven op ons gezellige terras met een heerlijke kop koffie en een voortreffelijk stukje Limburgse vlaai. Bij Fletcher Hotel Hotel-Restaurant Bon Repos kunt u ook gebruik maken van de jeu-de-boules-baan of een potje tafeltennissen. Kortom, een verblijf in Noorbeek heeft genoeg te bieden.

Ons team heet u van harte welkom!

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Restaurant Bon Repos

Restaurant Bon Repos in Noorbeek

In het restaurant kunt u culinair genieten van gerechten, voornamelijk gemaakt van streekproducten. Vanuit het restaurant heeft u uitzicht op het prachtige Noordal. 

Restaurant

Omgeving bij Bon Repos

Ontdek de omgeving

Hotel-Restaurant Bon Repos ligt in een schilderachtig dorpje met talrijke weilanden en bossen. Het groene Noorbeek ligt in het heuvelachtige gebied onder Maastricht. 

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.